Prima pagina

Prima pagina

My First English Adventure este autorizata de Ministerul Educatiei Nationale sa functioneze ca gradinita in sistemul de invatamant romanesc (vedeti OMEN 4572/10.09.2014).

Misiunea Gradiniteti este de a crea un mediu sigur, placut si cald, care sa le ofere copiilor oportunitatea de a invata prin joc si prin activitati ghidate de adulti, precum si posibilitatea de a intra in contact cu limba engleza prin povesti, jocuri, cantece si conversatia de zi cu zi. Programul este centrat pe dezvoltarea holistica a copiilor, si isi propune satisfacerea nevoilor de securitate (fizica si emotionala), de sanatate si igiena, o alimentatie sanatoasa, dezvoltarea unei imagini de sine pozitive, dezvoltarea sociala, cognitiva si fizica a copiilor nostri. 

MY FIRST ENGLISH ADVENTURE ofera un program educational bilingv in engleza si romana adaptat copiilor intre 18 luni si 6 ani (pana la clasa pregatitoare)! De ce este important sa invete copii limba engleza inca de mici? Quality of Life Index publicat recent demonstreaza ca primele cinci tari cu cel mai ridicat standard de viata au un element in comun: toate promoveaza multilingualismul.

Punem accentul pe invatarea prin joc si experimentare directa.

Am inceput inscrierile pentru Scoala de Vara 2017 si pentru anul scolar 2017/2018!

Va rugam as vizitati sectiune Pentru Parinti

pentru mai multe infromatii si pentru a accesa documentele de inscriere.