Prima pagina

My First English Adventure este autorizata de Ministerul Educatiei Nationale sa functioneze ca gradinita in sistemul de invatamant romanesc (vedeti OMEN 4572/10.09.2014).

Misiunea Gradiniteti este de a crea un mediu sigur, placut si cald, care sa le ofere copiilor oportunitatea de a invata prin joc si prin activitati ghidate de adulti, precum si posibilitatea de a intra in contact cu limba engleza prin povesti, jocuri, cantece si conversatia de zi cu zi. Programul este centrat pe dezvoltarea holistica a copiilor, si isi propune satisfacerea nevoilor de securitate (fizica si emotionala), de sanatate si igiena, o alimentatie sanatoasa, dezvoltarea unei imagini de sine pozitive, dezvoltarea sociala, cognitiva si fizica a copiilor nostri. 

ANUNT

Gradinita My First English Adventure din Otopeni, str. Nalbei nr. 6C, Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea a doua posturi de educatoare. Concursul se va desfasura la Grădinița Harmony Tree Montessori Education, cu sediul în Str. Dragos Voda nr 4A, Oras Voluntari, Jud. Ilfov.

Conditiile de participare sunt detaliate in fisierul atasat: anunt organizare concurs

Concursul se va desfășura în perioada 08.10 - 12.10.2018 conform prevederilor  Metodologiei de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea posturilor didactice /catedrelor vacante/rezervate în unitățile de învățământ particular din învățământul preunuversitatr,aprobată prin OMECTS nr.5625/2012.